Tweede diploma dit jaar

MASTER OF BRAND-, DESIGN AND REPUTATION MANAGEMENT

Een mand vol kinderen verder en een relatie naar de maan maar de funeraire sector is gered! Gisteren verdedigde ik het onderzoek ☆Uitvaart van de Toekomst☆ voor de titel Master of Arts in Brand-, Design- and Reputationmanagement @ EURIB onder auspiciën van brandgoeroe Dr. Rik Riezebos. Dit met fantastisch support uit de branche van Joop Damhuis Orlanda Adams-Shiamrai Anna Speksnijder Helen Teunissen  @yolandakoelemij en mijn ouwelui. I’ve made it! Te gek! 

ONDERZOEK UITVAART VAN DE TOEKOMST

Het onderzoek ☆Uitvaart van de Toekomst☆ gaat over uitvaartexperiences en zakelijke mogelijkheden voor organisaties in de funeraire sector. In het onderzoek is gesproken met brancheverenigingen, keurmerken, uitvaartondernemers, marketeers, veranderaars en publicisten uit de Nederlandse uitvaartbranche. In het onderzoek staan constructen centraal die kunnen resulteren in relatief aantrekkelijke uitvaartexperiences voor consumenten en tal van voordelen voor organisaties. 

MAILINGLIST VOOR UPDATES ONDERZOEK

Registreer op onze mailinglist voor updates over het onderzoek en de implementatie voor uw organisatie. Lees hier het Persbericht 

2018-01-06T22:07:03+00:00