About

About2018-01-09T21:43:49+00:00

Yer Favorite Teacher

Yer Favorite Teacher is je favoriete docent. Yer Favorite kijkt je stukken na, neemt onzekerheden weg en manouevreert je naar een beter scriptieproduct en een hoger level van presteren in een relatief korte tijd.

  • Doceren  –  Geeft je inzicht in theorie, onderzoeksopzet en wat er van je verwacht wordt

  • Corrigeren – Corrigeert je scriptiedocumenten en geeft kritiek, opmerkingen en tips

  • Inspireren – Manouevreert je naar strategisch creatieve oplossingen en leert je de context te begrijpen

Het voordeel van Yer Favorite Teacher is de nauwe band met het hoger beroeps onderwijs in Nederland. Yer Favorite kent alle ins- en outs van scriptieprocessen en toetsing en heeft de afgelopen 10 jaar als docent een flinke dosis theoretische kennis opgebouwd en weet dat ook over te brengen.

Yer Favorite Teacher is vooralsnog een alias voor Marieke van der Weiden MA. Gecertificeerd hbo-docent en onderwijsontwikkelaar met tien jaar ervaring voor de klas. Yer Favorite is ontstaan in 2015 als antwoord op een stroom aan scriptievragen van studenten. In die tijd circuleerde het telefoonnummer van Van der Weiden onder hbo-studenten van verschillende instituten. Op den duur stond de Whatsapplijn zo roodgloeiend dat de onafhankelijke scriptieservice is ontwikkeld. De unique selling point in dit geheel is de taal waarmee studenten worden aangesproken, de snelheid waarmee studenten door het scriptieproces worden geloodst en de relevantie van de uitkomsten van onderzoeken voor de praktijk. Buiten dat waarderen studenten de 24/7 app hotline, de zeer persoonlijke benadering, de kennis van theorie en de manier van doceren, corrigeren en inspireren. In 2018 verwacht Yer Favorite Teacher uit te breiden met meer favorite teachers die studenten op het rechte scriptiepad brengen en houden.

Yer Favorite Teacher kan door studenten worden ingeschakeld als scriptieredding. Hogescholen kunnen Yer Favorite boeken voor opzwepende maar inhoudelijk (theoretisch) correcte gastcolleges, peptalks op introductieweken, jurypraktijken en studentcoachingprogramma´s. Specialiteiten zijn freepublicity, guerrillamarketing, citymarketing, eventmarketing consumentgedrag, future trends, concepting en ondernemen.  Buiten dat ontwerpt Yer Favorite Teacher flexibele en out-of-the-box onderwijsprogramma´s, leerjaren en modules voor hogescholen in Nederland.

In bezit van hbo-onderwijsbevoegdheid (sinds 2008) en IELTS certificaat (sinds 2017, doceren in correct Engels). Master of Brand- , Design- and Reputation Management at European Institute for Brand Management EURIB

TRUUS.COMPANY

Yer Favorite Teacher is een merk van TRUUS. company (sinds 2005). Een strategisch creative agency in Rotterdam met tentakels in het hoger beroeps onderwijs, de kunst, mode en nachtclubscene.

  • Marketing- Campagnes en strategische concepten voor gemeenten, organisaties en ondernemers

  • Trendwatch – Uitvaart van de Toekomst | Fashion Flashbacks | Future Consumer Behaviorism

  • Learning Programs – Educatieve marketingprogramma´s voor organisaties in relatief traditionele sectoren

TRUUS. adviseert organisaties in hun merkopbouw, strategische concepten, doelgroepen en marketingcommunicatie en wordt vooral gewaardeerd om haar visie op de toekomst, het feilloos aanvoelen en onderbouwen van trends en het kunnen ombuigen van pijnpunten in usp’s.

MEET YOUR TEACH

GET YERSELVES A PROPER ONE #SCRIPTIELIFE

TRUUS.
TRUUS.Sr. LECTURER | FUTUROLOOG | STRATEGIC CREATOR
Master of Brand-, Design- and Reputation Management

“ Heeft de gave om studenten te boeien en complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Kortom een docent die zichzelf overtreft.”

ALBERT HOFSTEDE, ONDERWIJSMANAGER

“  Heeft een natuurlijke manier van lesgeven waardoor zij onmiddellijk alle aandacht van studenten heeft.”

BRAM VAN LINDERT, STUDENT HOGESCHOOL ROTTERDAM

“ Educatie en entertainment gaan moeiteloos samen. Haar lessen worden niet voor niets door de studenten – en nu
citeer ik even letterlijk – als ‘een leerzaam feestje’ ervaren.”

AGAATH FLIKWEERT, ONDERWIJSMANAGER HOGESCHOOL ROTTERDAM

“ Heeft een scherp inzicht wat speelt, qua trends en ontwikkelingen op het gebied van mode en lifestyle. Daar naast heeft ze het talent om jonge mensen te bereiken met haar eigen manier van communiceren.”

JEROEN EVERAERT, CEO ENTER THE MOTHERSHIP

“Een ‘marketingkanon’ dat zaken op scherp zet .”

DR. RIK RIEZEBOS, EUROPEAN INSTITUTE FOR BRANDMANAGEMENT

“ Bij haar stop je er een kwartje in en krijg je er achtentwintig euro uit.”

TON RODENBURG, ARA CREATIVE AGENCY

SCRIPTIE

Scriptieservice voor hbo-ers

GASTLES

Marketing & Trends

NEWS

Laatste updates

TIPS

Het betere scriptiewerk

TRUST IN TRUUS.

IT’s ON

Contact Us